Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δώρο Χριστουγέννων: 2 δωρεάν εισιτήρια για τους Notwist στο Βερολίνο!

Μπορεί ο ΓΑΠ να σου έκοψε το δώρο των Χριστουγέννων, όμως το muz!cOn τρελάθηκε και σου το δίνει πίσω σε μορφή εισιτηρίων συναυλίας! Έχω λοιπόν 2 εισιτήρια για τη συναυλία των Notwist στο Βερολίνο στις 27 Ιανουαρίου και δε φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω. Η συναυλία γίνεται στο Huxleys Neue Welt και είναι εξ'αιτίας των 20 χρόνων λειτουργίας της δισκογραφικής εταιρίας City Slang. Όσοι λοιπόν θα είστε στο Βερολίνο εκείνες τις μέρες, μπορείτε να δείτε και τζαμπαντάν τους Notwist.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου στείλετε ένα e-mail με το όνομά σας στο muziconblog@gmail.com με θέμα Notwist και κείμενο τον Θούριο του Ρήγα (πλάκα κάνω, μπορείτε να γράψετε τον Θούριο κάποιου άλλου). Θα το ανακοινώσω και στον Postradio (έχουμε και την εκπομπή, ε? μη ξεχνιόμαστε, περάστε καμια βόλτα). Απ' ότι λένε οι ίδιοι οι Notwist, θα παίξουν κυρίως τα παλιά τους τραγούδια από το Neon Golden. Ωραία θα είναι.

Υ.Γ. Αύριο αρχίζει ο μαραθώνιος της blogovision όπως κάθε χρόνο από τον gone4sure. Ψηφίζουμε κάθε μέρα ένα φετινό αγαπημένο άλμπουμ. Κρατηθείτε...
Μπορείτε να δείτε εδώ τί ψηφίσαμε το 2009, 2008 και 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια: