Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ενθουσιαμός? παλιά στο Τέξας

Τελικά δε θα περιμένω και τόσο ανυπομονετικά το νέο άλμπουμ των Arcade Fire. Ψιλοαπογοητεύτηκα με τα 4 καινουρια τραγούδια που έδωσαν στην κυκλοφορία. Το μόνο που θα ξεχώριζα αν μου έβαζες πιστόλι στον κρόταφο, είναι το "modern man".
Μα τόσο μάπα το καρπούζι? να πω την αλήθεια δεν το περίμενα από τους -κατά τ'άλλα- αγαπημένους Καναδούς. Για να μην παρεξηγηθώ: τα τραγούδια αν έβγαιναν από άλλη μπάντα θα ήταν άνω του μετρίου, όχι όμως για τους AF.










8 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Εγώ εξακολουθώ να έχω την ίδια... αποψάρα: Οι Αρκέηντ Φάιερ είναι κάτι σαν τον... Μικαελ Μπάλακ: υπερεκτιμημένοι και κατά βάση αντιπαθητικοί, εκτός απ' τις φορές που είναι συγκλονιστικοί.

kostasK είπε...

Καλά ε? αποψάρα,όχι μαλακίες! αν και θα διαφωνήσω, γιατί για μένα οι 2 πρώτοι δίσκοι ήταν μόνο συγκλονιστικοί. Αλλά μέχρι εκεί απ'ότι δείχνουν τα πράγματα. Ακόμα κι ο Μπάλακ έφυγε από την Τσέλσι...

Raggedy Man είπε...

Τα άνω και κάτω του μετρίου ψοφήσανε... Δεν έχουμε χρόνο γι' αυτά. Αριστουργήματα ή ανοσιουργήματα μόνο πια. Η ζωή θέλει εντάσεις ρε...

kostasK είπε...

Σωστό indiefuck.Κι εγώ θα προτιμούσα να ήταν κακό το άλμπουμ, όχι απλά αδιάφορο ρε γμτ (όπως είναι το μέχρις στιγμής δείγμα έστω)

papousk είπε...

..περασα για μια Καλημερα!!

kostasK είπε...

Και καλά έκανες παππού! Καλημέρες και στην ακριτική Σουηδία!

Ανώνυμος είπε...

o 3οs δισκος ειναι καθοριστικος
για πολλες μπαντες(εξισου μετριος και επαναλαμβανωμενος με βερμπαλιστικη μουσικη αντιληψη και ο 3ος δισκος των mazoo n the zoo που ακουω παραλληλα,στιχουργικα τελειως αποτυχημενος...που ειναι οι επιτυχιες του ντεμποτου τους πχ το σμας χιτ ο σκαντζοχειρος),και τα αποτελεσμα ειναι πολυ κατω του μετριου
τα εχω διαγραψει ηδη τα τραγουδια τωρα αν βγαλει ο δισκος κανενα ομορφο τραγουδι θα το κρατησω αλλα ολοκληρο τον δισκο με τιποτα

kostasK είπε...

Συμφωνώ απόλυτα καπετάνιε. Το τρίτο άλμπουμ είναι το "δύσκολο" για να καθιερωθεί μία μπάντα, αλλά νομίζω ότι οι AF το κατάφεραν στα δύο. Δηλαδή δε νομίζω ότι τέλειωσαν, ίσως το τέταρτο να είναι δισκάρα. Who knows?
Όμως έχεις δίκιο για το σύνολο του άλμπουμ, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ήδη ξέρουμε τα 6 τραγούδια του δίσκου! δεν είναι και λίγα για να κρίνουμε. Όλο και κάαατι θα βρούμε εκεί μέσα, αλλά μέχρι εκεί.