Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Synch Festival: Rumour has it...


...ότι εκτός των σχεδόν επιβεβαιωμένων Hot Chip, θα εμφανιστούν και οι Fuck Buttons, Laurent Garnier, Peaches, BEAK (Portishead’s Geoff Barrow side project), Tony Allen, Jimi Tenor, Busy P και..... Get Well Soon!

http://www.reallysharpband.com/pb/wp_bb60fb3f/images/img1200648a078ebd44a7.jpg

Να φάει σκατά το synch! τι δηλαδή? θα πρέπει να ξαναματακατεβούμε Αθήνα για Get Well Soon? To SYNCH μ'εκνευρίζει επειδή κάθε χρόνο είναι απλά το καλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα. Έχει μουσικά προσδιορισμένο χαρακτήρα από τον οποίο δεν ξεφεύγει ποτέ, γίνεται σε πολύ όμορφο χώρο (Τεχνόπολις, Γκάζι), το εισιτήριο είναι σχετικά φθηνό (ή καλύτερα δε βαράει τις τιμές όπως άλλοι), έχει πάντα παράλληλες -αμφιβόλου ή μη περιεχομένου- εικαστικές εκθέσεις, video-art και γενικότερη κουλτούρα και κάθε χρόνο θα φέρει τουλάχιστον ένα όνομα που δεν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και που είναι εκείνη ακριβώς τη στιγμή στο φόρτε του. Επίσης ΜΕ αρέσουν πολύ οι γραφίστες του (δείτε τα poster που φτιάχνουν κάθε χρόνο και θα καταλάβετε).

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι οι ημερομηνίες (4 κ 5 Ιουνίου). Εν αναμονή λοιπόν και μακάρι να μην έρθουν οι GWS (εκτός αν ανέβουν και Θεσσαλονίκη...χεχε).

Y.Γ. Oι Hot Chip βλέπω ότι θα έρθουν και στη Θεσσαλονίκη! 4 Ιουνίου @ Principal
Y.Γ.2) Πηγή La.Ga.Sta

Δεν υπάρχουν σχόλια: