Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Happy New Dear(s)


Ουπς! Μόλις τώρα είδα ότι έχω να γράψω κάτι στο μπλογκ από πέρσυ!

Νέα χρονιά ΣΕ λέει ο άλλος, αλλά τίποτα νέο δεν γίνεται ποτέ (ΟΚ, ο Πανιώνιος πριν κάτι χρόνια είχε γίνει Νέος Πανιώνιος). Άσε που λόγω σχολείου, αργότερα σχολής και κυρίως λόγω αγωνιστικής σεζόν, πάντα η νέα χρονιά για μένα ξεκινάει τον Σεπτέμβρη.
Νέα χρονιά και να μην αλλάζει ούτε καν η εποχή? Ποιος μαλάκας το σκέφτηκε αυτό ΜΕ λες??

Anywayz, η συνήθεια που μας έχουν επιβάλλει με υποχρεώνει να πω τώρα τις ευχές μου για Καλή Χρονιά και μάλιστα με έχουν κάνει να το εννοώ κιόλας. Πάντως ήταν από τις λίγες φορές που δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα. Δεν ξέρω για σας, εγώ όμως μετά από πολλά χρόνια κοιμόμουν στις 4 το πρωί μετά την αλλαγή (που είναι αρκετά νωρίς ακόμα και για τις καθημερινές).

Τελευταίο μου κόλλημα? Το "missiles" από τους καναδούς φίλους μου, τους Dears. Ψάχνω ψάχνω, αλλά δε βρίσκω κακό ή μέτριο τραγούδι στο δίσκο. Λίγο νωρίτερα αν έβγαινε θα ήταν σίγουρα στην πρώτη πεντάδα στη λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς. Φοβερό σας λέω! Πιο πολύ στην τύχη διάλεξα το -εκπληκτικό- 'lights off'. Είναι σε μια όμορφη live εκτέλεση.

See Ya!


8 σχόλια:

hopkins είπε...

"Σειρά" το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και έβαλα να κατεβάσω και το cd. Καλή χρονιά να έχουμε ακόμη και μες στον κωλοστρατό. :)

kostasK είπε...

Χαίρομαι που ΣΕ άρεσε ρε παλιοσειρούλα! Θα σ'αρέσει και ο υπόλοιπος δίσκος, είμαι σίγουρος. Άρχισες να προβάρεις τα χακί? ΣΕ πάνε καθόλου?? :))

River Phoenix είπε...

Όντως δεν το παρατήρησα καν ότι βγάλανε καινούργιο άλμπουμ...καλό φαίνεται..

μην αρχίσετε τα στρατιωτικά ψάρακλες :-)

ΠανωςΚ είπε...

Ρε γαμώτο, δεν λέω, ωραίος δίσκος, αλλά εκείνο το Νο Σίτιζ Λεφτ, του 2003, δεν φτάνεται...

ΥΓ. Οταν θα αρχίσεται να μιλάτε για αρβυλοκόλληση, τότε θα έχετε στρατιωτικοποιηθεί πλήρως...

kostasK είπε...

Επππ!! River, γράφεις σχόλιο χωρίς να παρουσιαστείς πρώτα?! Ημιιιιανάς! :)

ΠάνωΚ, θα συμφωνήσω. To "no cities left" είναι αξεπέραστο, όμως και το missiles στέκεται πάρα πολύ καλά. Γενικά, οι Dears είναι χαμηλού προφίλ και δεν έχουν κάνει μεγάλο όνομα, όμως είναι γκρουπάρα.

Την αρβυλοκόλληση τώρα την έμαθα, όμως πριν λίγες μέρες έμαθα πως να βάζω φωτιά στα άρβυλα όταν θα είμαι στη Γκατζολία! :))

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτοι οι Dears!
Η πρώτη αποκάλυψη της χρονιάς!
Χρόνος που ξεκινάει με τόσο δυνατή μουσική μάλλον γεννήθηκε κάτω από καλό αστέρι.
Thanx!

kostasK είπε...

Λες theorema? μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Να σαι καλά :)

Ανώνυμος είπε...

:-) Σου το υπόσχομαι :-)