Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

What Part Of Hamfatter Do You Not Understand?


ΟΚ, το ομολογώ. Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε στους Hamfatter, χωρίς να ξέρω τίποτα γι' αυτούς, ήταν ο τίτλος του τελευταίου τους άλμπουμ. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω έμαθα ότι το "What Part Of Hamfatter Do You Not Understand?" δεν έχει ούτε ένα μήνα που κυκλοφόρησε και είναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας από το Cambridge.
Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι σαν power-pop, χωρίς να ξεφεύγει από τα καλούπια των Fratellis, των Tapes 'n' Tapes και ίσως λίγο των British Sea Power. Γιατί μου άρεσε? γιατί που και που θέλω βρε αδερφέ να ακούσω κάτι ελαφρύ με κλασσική pop διάθεση, που όμως καλύπτει επάξια τα στάνταρ του μουσικού μου εγωισμού. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεπηδήσουν 1-2 χιτάκια από το άλμπουμ, προεξέχοντος του "Sziget", αλλά και του "The Girl I Love" που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Αν σας άρεσε το στυλάκι, μπορείτε να κατεβάσετε και το "sziget" - το καλύτερο ίσως κομμάτι τους - από εδώ.


3 σχόλια:

cosmic dancer είπε...

Και γιατί να ΜΗ σου αρέσει δηλαδή;Οι tapes είναι πολύ φίλοι μου και θα χαρούν να μάθουν ότι με γνώρισες στους δικούς σου φίλους. ;)

kostasK είπε...

Άντε βρε, να κανονίσουμε καμια μπυρίτσα όλοι μαζί μια φορά! :)

cosmic dancer είπε...

Ναι μπράβο!Έκλεισε deal και γαμώ!Θα δεις θα περάσουμε πολύ γαμάτα σου λέω!