Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Synch-ρονιστείτε!


Αυτά είναι τα ωραία: να ζητάς απλά λίγες ώρες ρεπό από τη δουλειά για να προλάβεις να πας στην Αθήνα για το φεστιβάλ και να σου δίνουν όλη τη μέρα άδεια! Ποιος είπε κάτι για τους εργοδότες, ε??

Anyway, αύριο η Αθήνα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει για κάποιες ώρες την αφεντιά μου. Ανοίξτε δρόμο λέμε να περάσω!

Yo La Tengo, Happy Mondays, Liars και Holy Fuck θα μπουν στην κληρωτίδα για να διαλέξουμε ποια από ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα αμέτρητα ονόματα θα δούμε. Γιατί ως γνωστόν τα 40 ευρώ της συναυλίας είναι πολύ λίγα για τους καημένους διοργανωτές ώστε να σου δώσουν την δυνατότητα να τους δεις όλους. ΚΑΙ τους τέσσερις. Τεσπα, ας μην ξεκινάω με γκρίνια. Ούτως ή άλλως για τους Holy Fuck κατεβαίνω κυρίως, ελπίζω τουλάχιστον αυτοί να τα σπάσουν.

Τις επόμενες μέρες θα κάνω τα μπανάκια μου (ξέρετε τί βάσανο είναι τα αρθριτικά...) στη Χαλκίδα, αλλά το βράδυ της Παρασκευής - μετά το live - λέω να πάω να δω την περίφημη (?) εναλλακτική Αθήνα που τόσο ακούω και ποτέ δεν έχω ζήσει και γι΄αυτό τον λόγο θέλω τη βοήθειά σας. Το λοιπόν....περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι τις προτάσεις σας. Η περιοχή που θα κινηθώ θα είναι κέντρο, κυρίως Γκάζι. Ακούω!

Καλό τριήμερο σε όλους, θα το πούμε Δευτέρα πάλι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να περασετε!Θα'θελα πολυ να ερθω κ εγω αλλα καλα να παθω που δεν διαβαζα οταν επρεπε...